mycomputer.BG

До края на седмицата може да посетите благотворителния базар в съда в Перник и да помогнете на едно дете!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 168 | Брой коментари 0
09:07 17.12.2019

Коледен благотворителен базар под мотото „От все сърце”, организираха съдиите и съдебните служители от Административен съд –Перник на петия етаж на Съдебната палата. Коледният базар беше официално открит от председателя на Административен съд –Перник Ивайло Иванов. При откриването той поздрави колегите си за това, че са превърнали една хубава и благородна инициатива в традиция. „Радвам се, че в нашата инициатива се включиха и колеги от други съдилища и прокуратури в областта. Благодаря и на колегите от Върховния Административен съд, който дойдоха на откриването на нашия благотворителен базар. Купувайте уважаеми колеги и приятели, така ще помогнем всички заедно на един баща да отгледа своето дете”, с тези думи съдия Ивайло Иванов откри официално благотворителния базар.

В близост до отрупаните маси с различни празнични подаръци, сувенири произведения на изкуството, дори собствено произведени сладка, бе поставена специално направена за целта кутия. Всеки, който беше закупил избрания от него сувенир, можеше да пусне парите в нея.

Тази година каузата, която подкрепят магистратите и съдебните служители от Административния съд, е подпомагане на семейството на напусналата ги колежка Лариса Георгиева, призовкар в Окръжен съд – Перник. Тя е оставила 15-годишна дъщеря, инвалид. Всички реализирани приходи от продажбата на коледните сувенири ще бъдат преведени по сметка на нейния съпруг, който се грижи сам за детето.

 С тази своя инициатива работещите в съдебната система показаха, че не само се вълнуват, а са и съпричастни към болката на другите като откликват на нуждите им чрез набиране на средства. Този базар показа убедително, че работещите в съдебната система притежават забележителни умения, креативност и талант. Базарът ще продължи до края на тази седмица. Така че, всеки, който иска да стане съпричастен с благородната идея, може да го посети и си закупи нещо за празниците. Изборът е много богат.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени