mycomputer.BG

До края на август ще е готов пътят до Дивотинския манастир

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 238 | Брой коментари 0
13:33 27.07.2021

Строителните дейности на пътя към Дивотинския манастир "Света Троица" ще са приключили до края на август, съобщи днес пред журналисти кметът на София Йорданка Фандъкова, която провери обекта.

Ремонтът върви по график, до този момент са извършени редица дейности, включително е положен първия слой асфалт, съобщи столичният кмет. 1,2 км е участъкът, който се ремонтира и води до Дивотинския манастир. Това е един от най-красивите манастири на територията на Столичната община. Поддържа се много добре, посочи Фандъкова и покани всички софиянци и гости на града да го посетят.

По думите й Столичната община е длъжна да осигури един добър път до манастира. По-голямата част от средствата за ремонта бяха отпуснати от предишното правителство - 600 хил.лв., съфинансирането на Столичната община е в размер на 50 хил.лева. Предишното правителство инициира и ремонта на пътя към Клисурския манастир - другият знаков манастир на територията на район "Банкя", каза Фандъкова./Новини бг

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени