mycomputer.BG

Днес подписват документите за отпадане на режима в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 204 | Брой коментари 0
06:35 24.06.2020

Днес управителят на ВиК – Перник ще изпрати писмо до община Перник с предложение за отпадане на водния режим, който бе въведен на 18.11.2019 г. Така,както е по закон и наредби. Това стана ясно на среща, на която присъстваха министърът на околната среда и водите Емил Димитров, зам.-кметът на община Перник инж. Мирослав Стоицев, областният управител инж. Емил Костадинов и управителят на ВиК дружеството Борислав Иванов.

„Преминахме през изключително трудни и напрегнати моменти през изминалите месеци“, каза инж. Стоицев. Той добави, че през това време са взети изключително трудни, но важни решения, за да се овладее критичната ситуация. „За щастие нивото на язовир „Студена“ вече е достатъчно, за да имат перничани вода 24 часа в денонощието“, добави зам.-кметът.

„Очаквам днес да бъде изпратено по официален път искането от ВиК до община Перник, за да дадем своето положително становище и режимът да отпадне“, коментира още Мирослав Стоицев..

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени