Lotus homes

Диспечерски център в Радомир приема поръчки за покупка на храна и лекарства

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 201 | Брой коментари 0
17:11 16.04.2020

От услугата могат да се възползват възрастни и трудноподвижни хора, както и лица под карантина

Съгласно сключено допълнително споразумение № 01 към договор BG05M9OP001-2.040-0061-С01, община Радомир е наела персонал за предоставяне на  услуги за преодоляване на последиците от коронавируса.

Разкритият Диспечерски център в община Радомир приема заявки за извършване на услуги по доставка на храна, хранителни продукти и продукти от първа необходимост, включително лекарства, заплащане на битови сметки, заявяване и получаване на неотложни административни услуги със средства на потребителите. Приемат се поръчки по телефона от възрастни, самотни, трудноподвижни хора, лица под карантина, самотни родители с деца до 12 години, които са в невъзможност да оставят децата си сами и други застрашени групи хора.

Административните услуги са в рамките на проект "Предоставяне на "Патронажна грижа" в община Радомир" по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси".  

Екипите се придвижват с автомобили на общината. След подаване на заявката, екипите отиват до адреса, обаждат се на потребителите и получават списъка с продукти и лекарства, както и парите, с които ще се пазарува. Задължително за лекарствата е необходимо хората да си дават и рецептите. Услугите по доставката са безплатни, като при осъществяването и, служителите задължително представят фактура и/или касова бележка от фискално устройство за пазаруваните стоки.

Услугите се извършват при спазване на строги противоепидемични мерки.

Поръчки за извършваните услуги могат да се правят от 08,00 ч. до 17,00 ч. всеки работен ден на телефони:  0777/82490 и GSM 0882 477677.

 

 


 

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени