mycomputer.BG

Дискотеките и баровете отварят още на 15 юни

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 267 | Брой коментари 0
08:04 14.06.2020

Нощните заведения ще отворят още на 15 юни. Техническа грешка е била допусната в заповедта на здравния министър от вчера, която удължи периода на забраната да работят до края на месеца заради извънредната обстановка с коронавируса.

Още на 26 май бе обявено, че сред следващата порция разхлабени мерки ще бъде отварянето на нощните заведения от 15 юни. Те обаче бяха оставени затворени до 30 юни в заповедта на Кирил Ананиев, което хвърли в смут бранша.

След спешен разговор на Българската асоциация на заведенията с премиера Бойко Борисов от Българската асоциация на заведенията получиха уверение, че техническата грешка от заповедта ще бъде коригирана.

Така баровете и дискотеките ще отворят на 15 юни, както беше обещано.

"Призоваваме всички колеги да спазват стриктно предпазните мерки, за да приключи кризата с Covid-19 възможно най-скоро", обърна се към колегите си председателят на асоциацията Ричард Алибегов.

"Изразяваме своята благодарност към премиера Бойко Борисов за бързата реакция и поредната подкрепа, която оказа на най-засегнатия бранш", каза още шефът на организацията на собствениците на заведения./Дарик

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени