Директорът на РИОСВ Перник хвърлил оставка?

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 421 | Брой коментари 0
17:27 26.02.2020

Четирима директори на РИОСВ са си подали оставките заради неуредици в сектора и занемарени от години проблеми.

Това заяви екоминистърът Емил Димитров по време на Общото събрание на Националното сдружение на общините в София.

Става дума за директорите на Пловдив, Перник и две морски общини, каза Ревизоро, непожелавайки да уточни последните две общини. Той добави възмутено: "От 16 човека - 4 вече са си подали оставките,.... не искат заради чужди грехове да плащат сметката".

Хората не искали да работят в държава, в която каквото и да направят ги арестуват

Шефката на РИОСВ - Перник също искала да подаде оставка, всеки ден я викали в Бобов дол, стана ясно от думите на министъра.

Той разполага с 28 писма от директори и служители на РИОСВ и Басейнови дирекции в страната, които искат спешна среща с него в петък, на която да поставят проблемите си.

"28 писма с идентичен текст. Говорим за водохващанията в момента в цялата страната. Има много ВиК, които нямат разрешение за водоползване, ние трябва да спрем на няколко града водата. Чакам ги с картите да кажат какво ще се случи. Или ние трябва плавно да ги накараме с техните ВиК да предприемат 20-30 г. непредприети стъпки за узаконяване на водохващания и санитарно-охранителни зони или да спрат да ползват вода."/news.bg

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени