Димитър Колев: Силни сме, ако сме обединени и патриоти! Перник има нужда от промяна!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 30.09.2015 | Прочитания 1687 | Брой коментари 0
21:16 30.09.2015

Тази вечер бе откриването на предизборната кампания за местни избори 2015  на коалиция „Народен съюз, ВМРО – Патриотично обединение". Сред официалните гости бяха Явор Хайтов – зам.председател на Народното събрание, Ангел Джамбазки – евродепутат, Румен Йончев и Юлиян Ангелов – народни представители, Георги Ковачки- депутат, зам.областният управител на София.

Кандидатът  за кмет и водач на листата Народен съюз-ВМРО-Патриотичен съюз Димитър Колев благодари на всички, дошли да покажат подкрепата си при откриването на кампанията.

„Днес ние откриваме своята предизборна кампания. За нас властта не е самоцел. Кметът на един град винаги живее с проблемите на хората и е защитник на техните интереси. Кметът винаги трябва да се допитва до хората и да взема тяхното мнение при решаване на проблемите. Нашата коалиция реши в тази кампания да подходи нестандартно и рисковано. Освен програма за мандата имаме и конкретен управленски план – с цели и задачи и срокове за изпълнение. Политическият ми опит ми дава увереност, че ще мога бързо да решавам всички наболели проблеми на Перник" – каза той.

Той припомни че по времето когато е бил областен управител е подменена цялата топлофикационна система на града. Направени са всички отчуждения и са обещетени всички жители за строителството на автомагистрала Люлин. Направен е път в Дивотино. Не е стигнало времето да се направи докрай пътя Батановци-Ковачевци. Той е направил първата копка на депото за битови отпадъци, което скоро ще се открие. Като народен представител пък е направил всичко възможно да се спаси ТЕЦ Перник. По време на земетресението като депутат от Перник е настоял да се направи междуведомствена комисия и да се помогне на града.

„Най важното в нашата програма е да работим единствено и само за интересите на гражданите на Перник. Да им осигурим достоен живот. За привличане на повече инвестиции. За развитие на спорта и културата. Ако бъда избран за кмет ще стартирам проекта за смяна на цялата водопроводна и канализационна мрежа на града. Смениха се пет управители на Тролейбусен транспорт, но никой не можа да спаси предприятието. Трябва да се закупят рециклирани мотриси в добро състояние, защото сегашните са опасни за пътуване. Ангажирам се да довърша велоалеята в Перник. В срок от една година ако бъда избран ще осигурим модерен таблет за всеки ученик от 8-12 клас в общинските училища" – обеща Димитър Колев.

След изказването на Димитър Колев бе обявена листата за общински съветници. След Димитър Колев следват – Кирил Караманчев, Георги Захариев, Милан Миланов, Хранимир Генчев, Людмил Георгиев, д-р Карамфила Цокова, Георги Чергилов, Иван Петров, Николай Драгомиров, Стоил Стоилов, Митко Миланов, Виолета Борисова, Елеонора Христова, Георги Манов, Моника Костадинова, Димитър Тасев,  Володя Митов, Дончо Павлов, Владимир Ачев, Иван Богданов, Георги Тухчев, Валентин Лозанов, Елизабета Драгомирова, Илияна Богданова, Борислава Първанова, Яна Петрова, Владислав Цайров, Ина Ташева, Юлиян Стоянов, Деян Ладков.

Беше представена и Милка Михайлова – кандидат за кмет на квартал Изток. Известната лекоатлетка ще се бори за доверието на жителите на най-големият пернишки квартал. Росица Стоянова е кандидат за кмет за село Драгичево. Красимир Христов е кандидат за кмет за село Студена. Радослав Чайров кандидат за кметство Църква, Кирил Караманчев кандидат за кмет за град Батановци, Ивайло Карамфилов кандидат за кмет на Дивотино, Венцислав Любенов, кандидат за село Расник, Георги Ангелов – кандидат кмет за Кладница, Мирослав Наумов кандидат за кмет на Мещица, Емил Цветков кандидат за кмет за Лесковец.

„ Идвам да подкрепя една прекрасна личност и един прекрасен кандидат за кмет, един истински патриот, родолюбец. Човек който винаги говори за Перник като за свой дом, свое гнездо и своя кауза. От сърце му желая една истинска победа и дано много бюлетини има с номер 16. Защото много е важно в деня на изборите всеки да загърби своите лични ангажименти и да отиде да гласува. И хикса трябва да е в квадратчето на номер 16" – каза в приветствието си  зам. председателят на Народното събрание Явор Хайтов.

„За мен е изключителна чест и гордост да бъда тук сред вас. За мен този град има много голямо значение. Моято политическа дейност започна именно оттук. Перник е едно от местата, в което работим за победа и за кмет. Тук можем да победим управляващата партия. Ние имаме стара традиция в тази коалиция, в която се явяваме в момента. Работим отдавна заедно. Перник има нужда от промяна. Има нужда от нов кмет. Има нужда от презареждане. Перник както и държавата имат своите проблеми. Именно затова ние се хващаме заедно за да направим това, което трябва да се направи. Ние можем да променим Перник. Затова ние от ВМРО заставаме зад кандидата за кмет и зад кандидатите за съветници. За нас е ясно, че има много проблеми. Убедени сме обаче, че заедно нямаме опонент. Можем да се преборим за това, в което вярваме! Да направим живота в Перник по добър и достоен за хората" – каза евродепутатът Ангел Джамбазки. „Впечатлен съм от това събиране, впечатлен съм от тази пълна зала.  Направете всичко възможно перничани да подкрепят този кмет и тази листа. Убеждавайте всички в правотата на тази кауза. За да можем ако не на първи, на втори тур да се поздравим с успех." – каза още той.

Официалната част завърши с обща снимка на всички кандидати за кметове и общински съветници, а Фолклорна формация Кракра се погрижи за доброто настоение на членовете и симпатизантите на патриотичната коалиция, събрали се за старта на предизборната кампания.


Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени