Дилян, който хвърли сина си от мост, пиел много, редовно биел детето и жена си

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 622 | Брой коментари 0
12:27 04.07.2019

Брутален насилник с криминално досие и навик да посяга към чашката, който редовно пребивал жена си и невръстното си дете.

Така описват Дилян, хвърлил вчера 4-годишния си син от моста в Габрово, негови съседи.

Момчето издъхна на място от тежките травми след падането от високо.

Директорът на полицията в Габрово старши комисар Борислав Муеров съобщи, че тялото на момченцето е открито във водите на Янтра под виадукта.

Трагедията се разигра рано вчера, а полицията пристигнала на мястото на инцидента в 6,30 часа след обаждане на бащата.

Дидо, както го наричат приятелите му, също се канел да се хвърли от моста, но след три часа преговори с психолози на МВР, е бил задържан.

31-годишният мъж е лежал в затвора заради наркотици, имал е сприхав нрав и е губел контрол при редовните си пиянства, разказаха още комшиите му.

Той живеел на семейни начала с майката на детето Поля Христова, домът им бил в габровския квартал „Русевци“.

Заради системния тормоз и побоите, 29-годишната жена често напускала семейното жилище и се криела при майка си. Последните две седмици тя отново избягала в бащиния дом.

Липсата й вбесила Дидо, който решил да я накажа като убие сина им и после да сложи край на живота си, предполагат участници в разследването на драмата.

С майката на загиналото дете Поля в момента също работят психолози.

В социалните мрежи нейни познати твърдят, че тя не смеела да подава сигнали срещу мъжа си заради заплахите му, че ще я убие.

„Този за съжаление ще го изкарат луд, защото по принцип е такъв! Ние сме комшии, не само че детето е оставяно по площадките само, ами и е бито и какво ли не! Преди няколко години лежа в затвора за 6 месеца за кражби... Неведнъж сме имали проблеми с тях, понеже живеят под нас и редовно бяхме в някаква кавга, въпреки всичко тоя лайняр си правеше каквото си иска“, написа в една от габровските групи във Фейсбук съседка на Дидо и Поля.

Разследването по образуваното досъдебно производство продължава под ръководството на Окръжната прокуратура в Габрово./Източник: 24chasa.bg

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени