Девет медала от Държавно първенство спечелиха самбистите от Спортно училище "Олимпиец"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 916 | Брой коментари 0
15:51 23.04.2018

Чудесно представяне регистрираха учениците от Спортно училище „Олимпиец” на държавното първенство по самбо за момчета, момичета и подрастващи 12-14 години, което се проведе през уикенда в София в зала „Локомотив”.Самбистите от СК „Кракра” станаха втори в отборното първенство, а седем възпитаници на училището спечелиха медали.

Десислава Георгиева в кат.до 43 кг и Ивета Тафраджийска в кат.до 51 кг играха на финал и взеха сребърни медали. С бронзови отличия са Маргарита Русолова, Вяра Велинова в кат до 59 кг , Владислава Владимирова кат.до 37 кг и Мария Петрова в кат.до 47 кг. От СК”Перун” се представиха само с най-малките си състезатели и участваха само в първия ден от първенството.

Двама от тях спечелиха медали – Калоян Иванов в кат.до 50 кг и Цветелина Асенова в кат.до 53 кг. Многото отличия затвърждават мнението,че самбото е един от най-успешните спортове, които се развиват в СУ „Олимпиец”.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени