mycomputer.BG

Детско отделение в Перник отново „до стената” за оцеляване! Няма педиатри!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 872 | Брой коментари 0
08:06 30.11.2019

Родители на малки деца от Перник бият тревога за пореден път – детското отделение в града е изправено пред поредната криза, заради липса на педиатри. Това е със сигурност много сериозна тема за града, наред с темите за безводието и мръсотията.

Ето какво пише Михаела Методиева в социалната мрежа:

„Детско отделение без педиатри!Как, Ви звучи?Докато обсъждаме всякакви теми от ежедневието ни ,Директора на Пернишката болница полага неистови усилия да спаси отделението.Единствените трима педиатри остават там ,само заради дълга си към професията и уважение към него! Решение обаче няма!Или има ,но не приемливо от останалите лични лекари с тази специалност!Идва месец на празници и почивки,тези трима педиатри според Вас на какъв график ще работят? Има от тях с по 100 часа извънреден труд!Мили хора това не са роботи ,това са лекари!Те трябва да,имат време и да спят и да се нахранят за да искаме адекватно да лекуват децата ни!

Някои ще кажат ,не ми пука ходя си по София !Други ще прочетат и подминат!Дано на никого не се налага,но факта, че се работи на пълни обороти опровергава това ми желание. Минимума е 5 Поне! Задачата е проста т.е работят двойно!

Надявам  се призива ми да разсее ежедневието, Ви и да помислим и над този въпрос, не за първи път!

Помните, че в началото на годината положението беше същото.Само няколко с тази специалност дават помощни дежурства!

Благодаря Д-р Митов ,че успявате да задържите с уважение и подкрепа останалите трима !Но те не са с безкрайни възможности ! И родителите също имат огромен принос!Нападнете ме ,но лично зная майки дето водят децата си за да не чакат пред кабинета на личния!

Ами очаквам гласност и адекватни предложения за излизане от проблема!”

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени