Детска градина „Знаме на мира" празнува по случай Трети март

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 159 | Брой коментари 0
21:15 28.02.2019

Възпитаниците от ДГ №11 „Знаме на мира" представиха спектакъл, посветен на Деня на освобождението – 3-ти март. Празничната програма се състоя в галерия „Марин Гогев" в кв. „Изток".  На тържеството присъстваха зам.-кметът по образоване и култура Севделина Ковачева и кметът на  най-големия пернишка квартал Емил Костадинов.

Малките перничани с гордост рецитираха стихове и пяха песни , посветени на живота и делото на национални герои, допринесли за освобождението на България. Песните на  Ива Давидова пък огласиха залата и вдигнаха още повече настроението.

„По този начин трябва да предаваме на децата си заветите на апостолите, на революционери и възрожденци! Да възпитаме у тях гордост и себеуважение от това, че са потомци на героично минало и доблестни граждани на Родината! За да имаме достойно бъдеще! И да пребъде във времето България", споделиха гостите на тържеството, които бурно аплодираха малките перничани.

perfumeshop.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени