Coca Cola

Детска градина „Знаме на мира" празнува по случай Трети март

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 250 | Брой коментари 0
21:15 28.02.2019

Възпитаниците от ДГ №11 „Знаме на мира" представиха спектакъл, посветен на Деня на освобождението – 3-ти март. Празничната програма се състоя в галерия „Марин Гогев" в кв. „Изток".  На тържеството присъстваха зам.-кметът по образоване и култура Севделина Ковачева и кметът на  най-големия пернишка квартал Емил Костадинов.

Малките перничани с гордост рецитираха стихове и пяха песни , посветени на живота и делото на национални герои, допринесли за освобождението на България. Песните на  Ива Давидова пък огласиха залата и вдигнаха още повече настроението.

„По този начин трябва да предаваме на децата си заветите на апостолите, на революционери и възрожденци! Да възпитаме у тях гордост и себеуважение от това, че са потомци на героично минало и доблестни граждани на Родината! За да имаме достойно бъдеще! И да пребъде във времето България", споделиха гостите на тържеството, които бурно аплодираха малките перничани.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени