mycomputer.BG

Децата на Перник ще имат своя, макар и скромен празник за 1 юни!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 658 | Брой коментари 0
16:45 31.05.2020

По случай 1-ви юни, Международния ден на детето, Община Перник заедно с Общинския младежки дом и ЦПЛР – ОДК Перник организират празник за най-малките. Тази година празникът на децата няма да бъде отбелязан с грандиозни мероприятия, заради противоепидемичните мерки, но изненади за тях все пак ще има. Празничната програма ще започне в 11:00 ч. пред Двореца на културата. Песни, танци, игри с клоуни и ДЮТ „Мускетарите“, подаръци от „Зайо Байо“ и още много изненади очакват малчуганите.

Освен това Регионалният исторически музей – Перник ще покаже изложба „Нередактирано детство“, която ще бъде подредена от 10:00 ч. до 16:00 ч. пред Минната дирекция.

Специална изненада за най-малките перничани подготвя и Автокино Pro Cinema по случай 1 -ви юни. В 21:00 ч. автокиното, което остана повече от седмица в града ни, ще излъчи анимационния филм „Астерикс и тайната на вълшебната отвара“. Късният час е избран, за да бъде видимостта към големия екран по-добра.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени