Децата на Перник празнуваха днес!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 279 | Брой коментари 0
19:13 01.06.2019

Празнично настроение, много емоции, приказни вълшебства и усмивки, изпълваше празничната програма за Деня на детето в Перник. За малките приключенци бяха подготвени забавни изживявания.

Кметът Вяра Церовска по традиция поздрави децата и им пожела да са много здрави, да не спират да мечтаят, детството им да бъде изпълнено с безкрайни игри, много приятели, веселие и смях.

Заедно с кмета бяха народният представител д-р Александър Александров, нейният заместник по култура и образование Севделина Ковачева и секретарят Радослава Манова.

Специално за малките жители на града бяха прожектирани анимационните филми „Астерикс и тайната на вълшебната отвара",  „Великото пътешествие"  и  „Пепеляшка".

Под мотото „Не преминавай на червено" премина играта, която показа на всички как се пресича правилно пътното платно.

И тази година с огромен интерес предизвикаха и паркираните пожарни автомобили в Градския парк, с които се  правеха демонстрация и всеки можеше да се запознае с трудните професии.

За поредна година „Улица Вълшебна" събра десетки деца в изработването на глинени съдове, накити и сувенири. Посетителите имаха и възможността да се видят носии и ученически униформи от близкото минало.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени