Дете скочи на релсите на метрото на станция Сердика II, няма пострадали

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 253 | Брой коментари 0
17:06 15.08.2019

Дете скочи на релсовия път на метростанция Сердика II. До опасната ситуация се е стигнало, след като детето е изпуснало зарчетата си, които взима обратно и успява да избяга. Пострадали няма, а движението на влаковете не е било възпрепятствано, обясни за "Хоризонт" директорът на "Метрополитен" Стоян Братоев:

"Това задейства веднага нашата система, изключено е напрежението в участъка, за да няма проблеми. Без да се спира движението на влаковете, защото интервалът през това време е бил шест минути. Това е на втората линия на - Сердика II. Възстановено е движението и влаковете продължават да се движат. Няма нарушение на трафика. Там тече 825 волта ток - буквално убийствен. Несериозно отношение на родителите му. Може ли родители да оставят детето си по този начин да действа!?".

Братоев допълни, че вече са предприети превантивни мерки и от догодина на част от метростанциите от линия едно и две ще бъдат монтирани предпазни съоръжения./БНР

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени