mycomputer.BG

Дете на 3 години избяга от детска градина в Перник!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 23.09.2020 | Прочитания 3341 | Брой коментари 0

снимката е илюстративна, интернет
14:09 23.09.2020

Дете на 3 години е избягало днес от детска  градина 8  в кв. „Твърди ливади”. Хлапето е напуснало двора, където децата са играели и необезпокоявано е тръгнало към „Пашов”. Около магазин Тмаркет е забелязано от млади жени, които са преценили, че е ненормално такова малко дете да се разхожда само.. И са го спряли.. За късмет детето не е пострадало.

Но е факт, че е напуснало детската градина. И е вървяло метри и метри само, без НИКОЙ възрастен да му обърне внимание.

„Случаят е много неприятен. Информирала съм и общинското ръководство за него. Разговаряхме и с родителите. Това е едно доста палаво дете, което според думите на майката непрекъснато е говорело, че ще избяга от детската градина. И тази сутрин също го е потвърдило пред родителите си.

Това, което ще направим е да заключим и външните врати на портала, нещо, което не се прави почти никъде в детските градини в града. Но такава е ситуацията. Това, което мен ме потресе е, че гражданското ни общество съвсем го няма. Как никой възрастен не обърна внимание, че това дете върви само по улиците” – каза за Перник нюз директорката Искра Чернева.

Групата, която е играла на двора е била от 18 деца.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени