Десетки дрешки и играчки намериха днес новите си притежатели

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 220 | Брой коментари 0
19:37 01.06.2019

"Детство мое, реално и вълшебно, детство мое, така си ми потребно".... 

На връх Деня на детето за  поредна година се проведе благотворителен базар за млади майки, организиран от Младежкото обединение на БСП.

Пред входа на градския парк в предиобедните часове млади майки имаха възможността да оставят неизползваните детски дрешки и играчки и да ги заменят с такива, от които имат нужда децата им. Раздадени бяха и дрехи, дарени от родители като част от кампанията с даряване на дрехи.

Останалите нераздадени дрехи ще бъдат дарени на нуждаещи се семейства. Инициативата се прие радушно от младите родители, част от които споделиха, че в днешно време e много трудно да се  отглеждат деца и благотворителни инициативи като тази им дават възможност взаимно да си помогнат.

„Благодарим на всички,които станаха част от нашия базар. Успяхме да направим много деца щастливи,като раздадохме десетки дрехи и играчки. Няма да спираме да правим жителите на града горди с дейностите си.”- споделят организаторите

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени