Десетки българи станаха жертви на интернет измамник във Великобритания

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 222 | Брой коментари 0
20:29 20.02.2018

Десетки българи бяха завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания. Жена, която често променя профилите си в социалната мрежа, е успяла да измами сънародниците ни с фалшиви договори за наем на апартаменти в Лондон.

 Предупреждение за нея се появява във Фейсбук групата "Българи в Англия" преди десетина дни. Жена на име Милена или Емили успява да измами две наши сънароднички с обява за апартамент под наем в центъра на Лондон на много изгодна цена. За същата квартира кандидатствал и създателят на групата Михаил Хараланов.

„Много хора започнаха да пишат също коментари как са били завлечени от тази жена за квартири, за кражби специално”, обясни Михаил Хараланов пред БТВ. Пострадалото от измамата момиче е подало жалба в полицията, според информацията на наши сънародници в Лондон, така наречената Емили дори е била задържана, но по-късно освободена. Няколко от пострадалите са подали сигнали в полицията. Българското посолство не е уведомено официално. Не е рядкост информация за измамници да се появява в групите на наши сънародници в чужбина./Новини бг

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени