Депутатите от БСП проведоха пореден приемен ден в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 674 | Брой коментари 0
07:47 01.05.2018

Народните представители от ПГ на „БСП за България” Станислав Владимиров и Любомир Бонев проведоха традиционния си приемен ден с жители на община Перник, съобщават от централата на БСП в града.

Жители на кварталите Проучване, Байкушева махала и Църква за пореден път сигнализираха до тях, че улиците в града не се почистват и мият, тревата в кварталите не се коси, а популацията на бездомните кучета продължава да расте безконтролно.

„Няколко купчинки със събрана прах има само в кв. Изток, тревата в междублоковите пространства и около тротоарите е до колене, навсякъде са плъзнали кърлежи, които се пренасят и от многото бездомни кучета”, обясни жителка на кв.Проучване. Живеещите в Байкушева махала също се оплакаха от зачестилите ухапвания от кърлежи.

„Не пускаме децата си да играят навън, защото ни е страх да не бъдат ухапани от кърлежи”, казаха те. Църковци пък се оплакаха, че в квартала единствено тревата в алеята около кметството е окосена. „Вече се съмняваме, че Църква е част от града”, заявиха живеещи на ул. Димитър Благоев в квартала. „Улиците в Църква не се мият от години, тревата около малкото детски площадки не е окосена, уличните кучета са изключително много”, обясниха те. 

Перничани помолиха народните представители за съдействие, а те заявиха, че заедно с общинските съветници от БСП ще поставят остро въпросите пред общинската администрация и ще настояват за тяхното категорично и бързо решение.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени