Депутатите на Марешки с медицински маски в парламента

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 270 | Брой коментари 0
13:45 30.11.2017

Депутатите на Веселин Марешки от парламентарната група на „Воля“ влязоха в пленарната зала с маски. Причината народните представители да сложат противогрипни маски е в знак на протест срещу изказването на колегата им от БСП Иво Христов, че 80% от българите са дебили.

 „Призовавам всички медии и всеки един буден български гражданин да се противопоставят още в зародиш на всички тези сигнали, защото така пробват докъде ще изтърпим. Ние, като народ, сме показали, че можем да изтърпим много. Изтърпели сме брутални изнасилвания, грабежи, малтретиране по време на робствата. Ще изтърпим и поредните дебили, които се упражняват на наш гръб, но нека не им даваме да стигат до край и да направят така, че българите да станат роби в собствената си държава“, заяви Марешки.

Искаме да събудим гордостта и родолюбието на българина и да изметем тази пасмина, сган, тези гадове, които ограбиха българския народ. Давам ви пример - в момента всички се замерват за това кой какво е откраднал по времето на Жан Виденов, кой какво е откраднал по времето на Иван Костов, кой какво е откраднал по времето на Царя, кой какво краде сега. И всички се оправдават, и в един момент става пълна тишина, като единственото нелепо оправдание е: „Те крадяха тогава, което означава, че ние можем да си крадем сега“. Едно към едно се повтаря всичко и с обидите. Нали вчера той обидил 80% от българите, днес щял да обиди и останалите 20% и да им каже, че за нищо не стават“, допълни още депутатът от „Воля“.

„Да се противопоставим в зародиш, за да не стигаме до крайности и да позволяваме на 100% завършени дебили да се гаврят с родолюбието, гордостта на българския народ“, призова още Веселин Марешки и допълни:

 „Ние сме си поръчали антивирусни препарати, сега ще ги вземем, ще свалим маските, но ви призовавам и вас, защото това се оказва по-заразно, отколкото си го представяхме“./Дарик

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени