Депутатът от ГЕРБ Перник Александър Александров: Трябва да поясняваме на хората каква политика води партията ни! Да се показва положителното, което сме направили!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 685 | Брой коментари 0
19:11 09.01.2020

„Има нападки , че някой има вина за водната криза  от местно или национално ниво от ГЕРБ. Сега има процедури по разследване – ДАНС, прокуратура, всички са ангажирани.    

И по този повод искам да кажа, че ПП ГЕРБ е готова да понесе своята отговорност, стига тя да се докаже. Да бъде казано – този и този е виновен.Ние сме партия, която ще понесе отговорно това, което сме сгрешили. Ако се докаже такова и ако наистина има грешки. А не само да се хвърлят думи. Нека да се докаже има ли виновни” - това каза в предаването „Нещата от живота” на тв Кракра депутатът от ГЕРБ д-р Александър Александров, подчертавайки, че говори от свое име.

Той беше категоричен, че не може само да се хули, а трябва да се посочат и положителните неща. Във всички области. Направени са проекти, които да се изпълняват.

Исканият вот на  недоверие той коментира така: „В момента страната върви в доста добра посока.  За мен това е някакъв пиар и няма да успее. Няма как да се обоснове това искане с една вода. Не мисля, че има алтернатива, за да се иска оставка.

Александров каза още, че като че ли е станало модерно да се протестира. „Хората просто излизат и протестират. „На един протест за водата при Кауфланд, аз отидох и питах хора събрани на групички и ги питах за какво протестират. Отговорът беше незнам. Те просто излизат и протестират.” – каза той.

Като общински лидер на ГЕРБ той беше категоричен, че трябва да се стегнат редиците на партията в града. И да поясняват на хората каква политика води партията.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени