Депутатът Любомир Бонев: Напънал се Ревизоро и родил.... пошъл спектакъл! Като си мисли, че някой му вярва!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 710 | Брой коментари 0
10:20 12.03.2020

Станах свидетел на рекорд за книгата на "Гинес". Само за 15-тина минути министърът на околната среда и водите Емил Димитров-Ревизоро успя да надрънка повече глупости отколкото някой би могъл да понесе за толкова кратко време. Оказа се, че за напълването на язовир "Студена" основна заслуга имал той. А перничани още нямали вода, защото... (тук малко подредбата на изречението му се изгуби... :-)) . Така ли? Понеже чух тази новоизгряла звезда да задава въпроси, то и аз имам няколко въпроса към него:

1. Наясно ли е господин Министъра чия е собствеността на ресурса "вода", на ВиК Перник и на водопреносната мрежа? Ако не е, нека попита!

2. Знае ли господин Министъра кой е основният възложител по изграждането на водопровода за Перник? Общината или Държавата, в лицето на правителството? Ако не знае, това не е говори много добре за него, защото незнанието не оправдава не компетентността!

3. А сравнявайки разходените количества от миналата година /без режим/ и тези разходвани в условия на воден режим, и извеждайки чутовният извод, че явно миналото управление на града е ползвало количества, които не са отчитани и заплащани, питам - чие беше това управление? И кой ще посочи "крадците"? Управлението? Държавата? Та Вие, господин Министър, не бяхте ли част от това държавно управление?! А не сте ли и сега част от него?! Да не би преди да станете министър да сте бил в небитието?

4. Колко пъти като депутат, господин Министър, сте се интересувал от темата за водата в Перник? Защото аз помня Вашето присъствие в зала и знам отговора. Нула пъти. Нула. Кръгла нула като Вашето министерстване. Защото Вие си кютахте кротичко на парламентарната банка, когато аз и Станката задавахме въпрос след въпрос за това ще има ли водна криза в Перник. И всеки път получавахме категоричен отговор "не" и обвинения, че се опитваме да всеем предизборна паника.

Напънал се Ревизоро и родил единствено този пошъл спектакъл. И всичко това се развива на фона на пълзяща епидемия, която Перник посреща с воден режим, благодарение на парламентарното мнозинство на този министър. Тоест благодарение и на самия него. Но перничани не са телевизионни зомбита - те са принудени да живеят в реалността на тези кошмарни условия, "подарени" им от Ревизоро и компания и добре знаят кой наистина работи за тях, кой не знае сън, за да реши проблемите им и кой просто пръска популистки слюнки от телевизора, като си мисли, че някой му вярва... Да, ама Не! /Коментарът е личен и е от страницата на Бонев в социалната мрежа/

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени