mycomputer.BG

Део: Много хора ми помогнаха да се спася от дрогата, едни от тях са Дичо, Блатечки и Вергов

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 507 | Брой коментари 0
10:01 12.10.2021

Срещата ми с дрогата стана в барманските ми години и нощния живот свързан с тази работа. Всеки може да си разбие мозъка и да изгуби душата с дрога. Спасението е спорт и изкуство. Много хора ми помогнаха в този път – Дичо, Зорница-София, Блатечки, Вергов и други“, разкрива Деан Славчев-Део.

“Започнах в боксовата зала при Красимир Чолаков, където ме заведе Дичо, така започна измъкването ми. Когато се закачиш към спорта, химически той ти дава същия адреналин, същите “екстри“, и отшумяват болките в мускулите и ставите. Освен това промених средата си и не се виждам с хора, които тогава ми бяха близки.

Друг момент е Зорница-София, която ме избра за филма си “Прогноза“ и ме заведе на остров Гьокчеада. Там влязох в сърф училището на Кирил Стойнов заедно с Блатечки и Юлиан Вергов. После започнах с йога и техника на дишане”, разказва 46-годишният Део с днешна дата

Тв водещият на тотото е щастлив с жена си Марияна и двете им момчета. Споделя, че има всичко, никога не гледа новините по телевизията. “Аз съм спокоен и живеяизвън столицата, щастлив съм“, казва Део./ Източник: plovdiv24

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени