Денислав Захариев: Благодарим за спортния министър за ясната и последователна политика

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 251 | Брой коментари 0
15:05 14.05.2020

Благодарим на Министерството на младежта и спорта и министър Красен Кралев, които водят ясна и последователна политика, насочена към развито на спорта и модернизацията на спортната инфраструктура в Перник. Това заяви председателят на политическата група на ГЕРБ в Общински съвет-Перник Денислав Захариев във връзка с внесената докладна записка от Община Перник за кандидатстване за финансиране пред Министерството на младежта и спорта за финансово подпомагане за ремонт на спортна зала "Борис Гюдеров", която беше подкрепена единодушно от групата съветници от политическата сила, съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБ Перник

Захариев припомни, че със съдействието и финансовата помощ на спортното министерство в предходния кметски мандат бяха приложени мерки за енергийна ефективност на сградата на стадион "Миньор", изградено беше изкуствено закрито игрище в комплекса на стадиона, на което най-малките футболни надежди на нашия град тренират, ремонтирана беше волейболната зала в Спортен комплекс "Дружба".

Председателят на групата съветници от ПП ГЕРБ отправи питане към кметския екип дали има намерение да работи за реализацията изготвения от предишния кметски екип проект за писта и осветление на стадион "Стадиона на мира".

"Половината път вече е извървян, а проектът е на високо ниво. Той беше внесен в Министерството на младежта и спорта и изпратен на министър-председателя, като имаше поети ангажименти, че когато ФК" Миньор" успее да влезе в професионалния футбол, а ние сме на прага това да се случи, той ще бъде финансиран и ще получи своята реализация", отбеляза Захариев и допълни, че това ще бъде една огромна придобивка, която цялата спортна общественост в Перник заслужава.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени