Ден на отворените врати в РИОСВ – Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 394 | Брой коментари 0
12:46 03.06.2019

Ежегодно РИОСВ – Перник се включва с инициативи в честването на Световния ден на околната среда – 5 Юни! Целта е да се обърне внимание на обществеността върху личния ангажимент в грижата за опазване на околната среда и да се създаде отговорно отношение и високо екологично съзнание.

Тази година темата на този ден е „Замърсяване на въздуха – Не можем да спрем да дишаме, но ние можем да предприемем стъпки за подобряване качеството на въздуха“, а мотото на кампанията – „Заедно можем да победим замърсяването на въздуха“.

С оглед предоставяне на по-широк достъп и информиране на обществеността, РИОСВ – Перник обявява „Ден на отворените врати на АИС – Перник Център“ на 05 Юни в часовите интервали от 10,00 до 12,00 и от 14,00 до 16,00 ч.

Експерти от РИОСВ – Перник и от ИАОС ще бъдат на място, пред автоматичната измервателна станция на кръстовището на ул.„Радомир“ и ул.„Ихтиман“, за да разговарят с посетителите и да отговарят на Вашите въпроси!

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени