mycomputer.BG

Дарение от "Фермата" получиха децата от село Дрен

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 344 | Брой коментари 0
08:58 23.12.2019

Седмица след големия финал на „Фермата: Нов свят“ участниците в сезон 5 посетиха два дома за деца в неравностойно положение, на които дариха сумата от 5 500 лв., събрана през 13-ата седмица от техния престой в шоуто.

 Със средствата, които разделиха на две, фермерите закупиха необходимите за центровете за настаняване от семеен тип в Самоков и с. Дрен играчки, продукти и материали, които да зарадват децата и да им подарят една уютна и спокойна Коледа.

Предпоследната седмица фермата бе отворена за посещение от известни личности. Освен че внесоха разнообразие в живота на участниците и споделиха много емоции с тях, гостите се приобщиха към каузата на риалити звездите. В стопанството влязоха Асен Блатечки, Владимир Каролев, шампионката Таня Богомилова, ултрамаратонецът Краси Георгиев, Тити Папазов, Катерина Евро, Диана Любенова, Сашо Кадиев и Деси Стоянова, Део и Марина Кискинова, Башар Рахал, Венета Райкова и потомката на Васил Левски - Христина Богданова. Remaining Time -0:00 Всички те си купиха от фермерските продукти, произведени от участниците, и дариха средства за избраната от тях кауза. Част от събраните пари участниците взеха решение да отидат за деца, лишени от родителска грижа, а с останалите - да бъде подпомогната Веселка, за да се направи детска стая за трите й деца. След спечелването на голямата награда от 100 000 лв., победителката Веселка се отказа от сумата, която трябваше да бъде отделена за нейните деца в полза на децата, лишени от родителска грижа./ hotnews.bg

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени