Даниел Войнов на Световно първенство по Кикбокс

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 522 | Брой коментари 0
12:45 14.09.2018

Възпитаника на KL-kickboxing  club Pernik  Даниел Войнов заминава на световно първенство за кадети в Йесоло   / Италия , което  ще се проведе от 15.09.2018 до 23.09.2018г.

Даниел Войнов е възпитаник на KL-kickboxing club Pernik с треньор Калоян Кирилов , от 3 години се занимава с кикбокс в „Калоян- Ладимекс” :

-Златен медалист на киклайт контакт за юноши до 52кг.за купа ИККЕН—2018г.

-Златен медалист от Държавният шампионат по кикбокс за 2018г. в стил кик лайт контакт до 57кг.

Даниел ще вземе участие в два стила на световното в Йесоло –Киклайт и лайт контакт до 57.

Това е първото му участие на такъв голям форум, групата  му е изпълнена с доста силни съперници от Русия, Украйна,Полша и др.държави които са водещи в този спорт.

Въпреки силната конкуренция  се надяваме Даниел да се представи достойно и да защити  името на България и градът ни. Той  е в добра спортна форма благодарение на треньорският екип. Калоян – Ладимекс  винаги е бълвал месни национални състезатели който са Световни и Европейски шампиони по таекуон-до ITF, сега за първи път правим пробив и в кикбокса което доказва професионализма на екипа от треньори. В клуба по кикбокс има още много състезатели  -като Христо Крумов , Константин Симеонов  и др. които се надяваме да влязат в националният отбор в следващата година.

Клубът пожелава успех на Даниел  и без контузи защото го очаква друг голям форум  през Ноември а това е Grand PRIX KGP-MUAY THAI   най-бързо развиващите се бойни вериги в света и най –голямата базирана на Острова ще направи своят дебют на наша територия

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени