Дани Петканов и Косьо Филипов са новите попълнения на „Преди обед“

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 161 | Брой коментари 0
07:51 03.09.2019

Лудият репортер, както често наричат Даниел Петканов, отново ще влезе в любимата си роля с идването на новия телевизионен сезон. Той се присъедини към редиците на предаването „Преди обед“ на bTV, където ще води рубриката „Скрити таланти“ и заедно с водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев ще тества своите граници в екстремно-смешни предизвикателства.

Второто ново лице е новинарят Косьо Филипов, който ще влезе в съвсем нови предизвикателства в авторската си рубрика „Разкажи ми песен“. В нея всяка седмица той ще разкрива историите на талантите зад емблематични български песни чрез музикални пътешествия назад във времето, в които текстописци, композитори и изпълнители ще си припомнят какво ги е вдъхновило да създадат евъргрийни като „Клетва“, „Сбогом“, „Елате ни на гости“, „Телефонна любов“ и много други.Водещите Деси и Сашо вече дадоха старт на новия телевизионен сезон с ново високотехнологично студио. Последно поколение технологии ще стои в основата на новата визия на предаването, а репортерите на „Преди обед“ ще пътуват виртуално по целия свят, за да открият забавни хора, места и случки.

Началото на учебната година ще бъде открито с поредицата „Отново в клас“, в която популярни личности ще седнат зад чина в собствените си класни стаи, за да разкажат своите ученически истории. Спортът също ще бъде на фокус, защото Венета Георгиева ще среща младите спортни надежди, които се подготвят за игрите в Токио 2020 със старите носители на олимпийската слава. В „Духът на здравето“ д-р Неделя Щонова ще е вярна на стила си да разговаря с международни експерти и да представя всичко актуално в съвременната медицина. Лео Бианки също ще продължи да открива нови кулинарни дестинации и предизвикателства в „Животът е прекрасен“. Предаването ще запази и обичаните и утвърдени поредици като „Мистичната България“, „Албумът“, „Във форма“, „Като на кино“, минутите за мода и пътешествия и различния поглед към света на културата, изкуството, науката и обществения живот./Монитор бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени