mycomputer.BG

Дани Йорданов от „Господарите” стана учител

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 239 | Брой коментари 0
09:27 03.09.2019

От половин година бившият репортер на „Господари на ефира” Дани Йорданов работи като учител по английски в Бяла Слатина, научи HotArena.

След края на забавното шоу Дани не искал да чува и дума за медии и репортажи и се отдал на възпитанието на деца. Чувствал се много по-добре на новото си работно място, а децата били влюбени в популярния от малкия екран репортер, писа „Уикенд“.

Едновременно с преподаването, Дани работел и в „Up Top Studio”, което се занимава с видео заснемане и монтаж на събития, реклами и клипове. Пред колежките си от училището Йорданов споделял, че сега се чувства много по-спокоен от преди, а доходите му били по-високи.

Преди да започне да се занимава с журналистика, Дани Йорданов работил какво ли не. В продължение на 6 години той бе репортер в „Господарите”. Първоначално започнал като кореспондент от Враца и региона, а после се преместил в София, но продължил да разследва нередности в цялата страна. До началото на тази година, когато предаването бе свалено от ефира на Нова телевизия и останал без работа.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени