Дамската организация на ГЕРБ дари книги на читалище „Съзнание - 1922“ в град Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 203 | Брой коментари 0
08:06 06.10.2019

Читателският фонд на читалище „Съзнание - 1922“ в град Перник е обогатен с над 100 нови книги. Инициатор на дарителската кампания е женската организация на Политическа партия ГЕРБ. Дамите дариха книги от личните си библиотеки. По този начин искат да насърчат всеки да вдъхне нов живот на своите хартиени приятели, като им позволи да докоснат душата и съзнанието на други хора. В благородната инициатива се включиха още кандидатът на кмет на община Перник д-р Вяра Церовска, председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова, кандидатът за кмет на кметство „Изток“ Емил Костадинов, областният клубен ръководител на Жени ГЕРБ д-р Елза Драгомирова, кандидати за общински съветници от политическата сила.

Любезните домакини посрещнаха своите гости с думи на благодарност за изцяло ремонтирания покрив на читалището, както и за жеста, чрез който се обогатява библиотечният фонд, като си пожелаха доброто сътрудничество да продължи и в бъдеще.

„Читалището ни е символ на нашата вековна култура, истинско огнище за съхраняване на националното самосъзнание. Сърдечно ви благодарим, че през годините вие приехте за своя кауза да събирате, съхранявате и предавате за поколенията паметта за българщината. За да се пазят традициите и духовността е необходима и финансова подкрепа. Ние знаем добре това и ще  е продължим да инвестираме в създаване на добри условия за културата“, сподели д-р Церовска.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени