Да се реорганизира режима на работа на светофара в "Мошино", предлага съветник

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 03.06.2020 | Прочитания 250 | Брой коментари 0

сн.интернет
12:52 03.06.2020

Община Перник да реорганизира режима на работа на светофара в кв. "Мошино" по направления, както преди година беше направено със светофарната уредба при хипермаркет Кауфланд в центъра на града. Това предложение към кметската управа отправи председателят на политическата група на ГЕРБ в Общински съвет-Перник Денислав Захариев на днешното редовно заседание на местния законодателен орган.

"Когато превозните средства, идващи от центъра на града правят завой към ул." Младен Стоянов" в кв. "Мошино", те нямат видимост за това какъв е цветът на светофара и преминаването представлява голям риск за водачите", сигнализира Захариев. Той посочи като добра практика мярката, която беше въведена през 2019 година от предишния кметски екип със светофарната уредба при "Изчислителния център", която в момента дава добри резултати, а задръстването в този участък се намали значително.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени