Coca Cola

Дъщерята на Ласкин учи за лекар в негова памет

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 490 | Брой коментари 0
15:46 01.02.2019

Голямата дъщеря на покойния Иван Ласкин от брака му с актрисата Мирослава Гоговска преживява загубата на татко си далеч от камерите. Люба присъстваше на опелото на баща си, но запази самообладание и не пожела да коментира нито дума. Единственото, което девойката сподели, е, че от тук нататък ще посвещава всяко свое постижение на него.

В думите ѝ няма нищо случайно, защото малцина знаят, че в момента Люба е трети курс студентка по медицина и мисията ѝ ще бъде да спасява човешки животи, въпреки че е била безсилна да помогне на своя баща. Голямата дъщеря на Ласкин е сред първенците в курса, а с отличие завършила и гимназия. Люба имала страхотна връзка с по-малката си сестра София, въпреки че майка ѝ Мирослава и баща ѝ Иван през годините преминали през трудни периоди в отношенията си.

По думите на родителите ѝ двамата се запознали и влюбили твърде млади и тя се случила неочаквано и непланирано. Имало и моменти, в които Ласкин не се виждал често с голямото си дете, но помагал финансово и с каквото може за нейното отглеждане. В последните години от живота си на тази земя обаче настоявал двете му наследнички да изградят истинска сестринска връзка и затова Люба придружавала него, Александра и София на семейните им ваканции през лятото в Гърция.

„Трудно беше, но слава богу, че Люба израсна толкова възпитана и прекрасна. Моите момичета са всичко за мен“, казва актьорът в едно от последните си интервюта. По-малката му щерка София пък в момента е второкласничка в столично училище. Въпреки трагедията тя продължава да посещава часовете без прекъсване, а майка ѝ Александра не ѝ спестявала нищо и разговаряла с нея като с възрастен човек, за да не се травмира още крехката ѝ психика.

Самата Сърчаджиева пък изуми със силата си зрителите на Сатиричния театър, като излезе на сцената малко повече от седмица след кончината на Иван и изигра докрай ролята си в постановката „Терапевти“. В знак на възхищение публиката я извика три пъти на бис и ѝ даде кураж и смисъл да продължава да се бори, а аплаузите Алекс прие със сълзи на очи./Ретро

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени