Държавите с най-много острови в света

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 04.08.2017 | Прочитания 397 | Брой коментари 0
08:39 04.08.2017

Ако искате наистина приятна ваканция, насочете се към някой остров. Знаете, че ще бъдете заобиколени от вода и ще се откъснете напълно от ежедневието, свързано с висене пред екрана на компютъра, изпращането на имейли и пиенето на свръхскъпо кафе. Но коя страна има най-много острови и кой точно от тези острови е идеалното място за релакс? Daily Telegraph дава някои насоки. Великобритания Колко острова?

 Великобритания има 6289 острова, повечето от които се намират в Шотландия. Британските острови, включително Ирландия, са 6806. Кой трябва да посетя? Не бива да пропускате Скай, съветва експертът Ник Крейн. Островът предлага гледки, които не могат да се видят никъде другаде във Великобритания. На север пътят между Стафин и Уиг минава покрай острите планински върхове и скали на Куиранг. На западния бряг има планина, обградена с многоъгълни колони от засъхнала лава в причудливи форми, като Пътя на великаните. След това идват Блек Куилин - най-свирепата скалиста планина във Великобритания. /Новини бг

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени