mycomputer.BG

Д-р Вяра Церовска: Аз и екипът ми никога не сме получавали информация за нивото на язовир "Студена"!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 15.06.2020 | Прочитания 3657 | Брой коментари 0
21:40 15.06.2020

По време на отчетно изборното събрание на Общинската структура на ГЕРБ Перник, Областният координатор д-р Вяра Церовска  е направила  своеобразен отчет на постигнатото през нейния кметски мандат.  "Тя взе отношение и по повод водната катастрофа, сполетяла Перник, и категорично заяви, че като кмет на града, тя и екипът й не са получавали никога информация за нивото на язовир "Студена,"  пише в официалната информация за събранието.

"Голямата ни цел беше изграждането на водния цикъл на Перник-единственият град, в който тръбите не бяха подменяни от тяхното полагане през 50-те години. Сключихме договор с МОСВ и днес този проект със съдействието лично на Премиера Бойко Борисов вече започна своята реализация",сподели областният лидер на ГЕРБ.

Тя припомни изградените през мандата проекти, сред които подобряване инфраструктурата, базата  в училищата на територията на община Перник,.За първи път беше обърнато внимание на читалищата, пенсионерските клубове, спортните и детски площадки, с нов облик са вече 44 многофамилни жилищни сгради. Обновен е градският  парк и новоизграден парк на предизвикателствата, ремонтиран е мостът над  Струма. Изградено беше така нужното кръговото кръстовищена входа на кв. "Изток".

Д-р Церовска пожела на кмета Владимиров да изпълни поетите ангажименти по време на кампанията и изрази надежда, че започнатите в нейния мандат проекти ще бъдат реализирани, а някои от тях дори вече са факт. Сред тях са пътен възел Марина Бара, цялостна рехабилитация на ул. "Граово",изграждане на социални жилища в кв. "Тева" и големия проект за Интегриран градски транспорт.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени