Д-р Павлов, д-р Маринова и д-р Адриан Симеонов - изключени от ДСБ!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 11.10.2017 | Прочитания 1077 | Брой коментари 0
10:25 11.10.2017

Изпълнителният съвет на ПП „Демократи за силна България“ /ДСБ/ е прекратил членството в ДСБ на д-р Валентин Павлов, д-р Мария Маринова и д-р Адриан Симеонов, се казва в писмо, разпространено до медиите от главния секретар на партията Емил Мачиков. Писмото е изпратено още до кмета Вяра Церовска, председателя на ОбС Иво Савов и до областния управител Ирена Соколова.

Членството на тримата е прекратено на основание на чл. 36, т.3 във връзка с. чл. 3 и чл. 4 от Устава на партията.

„ПП „Демократи за силна България“ не се ангажира с политически, правни и фактически действие за дейността на г-жа Мария Маринова в каечството й на общински съветник и зам.-председател на Общински съвет – Перник, в това число изразяване на становища и мнения, гласуване на решения, отправяне на питания, действия по наемане на общински помещения за клуб и други такива.

Заявяваме, че към настоящия момент общинската и областната организация на ДСБ – Перник не ползват под никаква форма общинска и държавна собственост на територията на общината за развиване на политическа дейност“, се казва още в краткото писмо на Емил Мачиков.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени