mycomputer.BG

Д-р Мария Коновалова с безплатни прегледи в Националния кабинет по репродуктивно здраве в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 156 | Брой коментари 0
08:42 16.09.2020

На 20 септември (неделя) д-р Мария Коновалова ще извършва безплатни акушеро-гинекологични прегледи във втория в България Национален кабинет по репродуктивно здраве, намиращ се в Перник. Д-р Коновалова е сред най-опитните специалисти от екипа на Медицински комплекс „Д-р Щерев” и е ръководител на на новия Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев”.

Прегледите в Перник ще се извършват само след предварително записан час. Дамите, които искат да се възползват от възможността за консултация с д-р Коновалова, могат да позвънят на телефона на кабинета по репродуктивно здраве в Перник 0877968638.

С безплатните консултации д-р Коновалова ще подкрепи инициативата на фондациите „Искам бебе” и „Богданова и Данаилова”. От години основна задача на нашите партньори от „Искам бебе“ е да поставят във фокуса на общественото внимание проблемите за репродуктивното здраве на семействата в България. Пернишката организация „Богданова и Данаилова” пък успешно реализира редица регионални проекти. Създаването на кабинета е под патронажа на кмета на гр. Перник Станислав Владимиров.

През последните месеци д-р Коновалова се посвети изцяло на мисията да помага както на двойки с репродуктивни проблеми, така и на дамите, подготвящи се за нормално раждане. Това се случва в ексклузивният център за репродуктивно здраве, който се намира на ул. „Ами Буе“ №54 в град София. В него водещи специалисти прилагат индивидуален подход към всеки случай, стъпвайки върху опита, грижата и желанието за налагане на малко позабравени стандарти в следенето на бременност и воденето на раждане у нас.

Ако желаете да запишете час за преглед при д-р Коновалова в Перник на 20 септември, позвънете на 0877968638! През всеки друг ден от седмицата тя преглежда на ул. „Ами Буе“ в София, а час можете да запишете на 02 920 0901.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени