Д-р Александров и д-р Церовска с подаръци за деца и възрастни в неравностойно положение

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 194 | Брой коментари 0
17:07 23.12.2017

И тази Коледа народният представител от ПП ГЕРБ-Перник д-р Александър Александров и областният координатор на политическата сила Вяра Церовска не пропуснаха да зарадват с подаръци и лакомства деца в неравностойно положение и възрастни хора в област Перник.

Тяхната визита зарадва настанените социалните центрове в кв. „Калкас“  и в. с. Дрен, като ги зареди с усмивки и ведро настроение през целия ден. Малчуганите посрещнаха скъпите гости с трогателен поздрав от песни и стихчета, и  с нетърпение очакваха да получат подаръците, който им бяха подготвили.

От своя страна представителите на политическа партия ГЕРБ им пожелаха да бъдат здрави, послушни, усмихнати и да посрещнат една снежна Коледа.

Не по-малко мили бяха и срещите с  възрастните хора от Дома за възрастни хора в град Радомир и Центъра услуги в домашна сред в Брезник. Вяра Церовска и д-р Александров сърдечно приветстваха всички и отправиха най-добри пожелания по повод настъпването на най-дългоочакваните и светли празници - Рождество Христово и Нова година.

Развълнувани  от приятната изненадата, потребителите на социалните центрове им пожелаха да не спират да дерзаят и да се борят за бъдещето на България и на областта.

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени