Чужденец сви телефоните на жена в столицата, ето кой се притече на помощ

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 27.05.2020 | Прочитания 201 | Брой коментари 0

Стефка и Рафи
22:51 27.05.2020

Известният певец Рафи тази вечер се е притекъл на помощ на жена,  чиито два телефона са били взети от чужденец насред София. За случая информира потърпевшата Стефка Иванова в социалната мрежа, заедно със снимката, която е направил Рафи на крадеца. Ето какво пише Стефка:

„Искам да изкажа благодарността си към Рафи и да споделя, че освен добър певец е и голям, като човек! Днес слизайки по стълбите на метростанция Сердика, лицето от тази снимка ми открадна двата телефона.

Усетих, че джоба ми олекна и веднага реагирах, като хванах за ръката мъжа зад мен и се развиках, в това време Рафи и негов приятел се притекоха на помощ, успях да си взема телефоните, а Рафи снима субекта, който не беше българин. Въпросният очевидно кандидатства за българско гражданство и твърде вероятно е да го получи. Предоставихме снимката и клипа на полицията, дано намерят боклука, защото кражбите ще продължат.....”

Дано полицията си свърши работата бързо и подобна случка да не се повтаря.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени