Lotus homes

Чудо в Перник днес: Кюфтета и манджи на цени от времето на Живков! Да се наядеш за по малко от 20 стотинки!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 6524 | Брой коментари 0
08:38 20.02.2021

Днешният ден със сигурност ще се помни дълго от някои перничани. От тези, които ще посетят знаковата „Сръбска скара“. Собствениците на заведението правят „крачка в миналото“ с цените си! Които са направо невероятни, на фона на това, което плащаме ежедневно за храна.

За пример – кюфтето  ще е 9 стотинки, супата топчета ще е 10 стотинки . Срещу 24 стотинки ще си купите свинско със зеле, срещу 22 – свинско с боб! И не само.

„Връщаме за ден цените от 70-те години, от времето на Тодор Живков! Да видят младите какво са плащали техните по-възрастни роднини преди години, когато са ходили на ресторант. Идеята се зароди от един непринуден разговор за миналото. И го правим съвсем спонтанно и с добри чувства“ – споделят организаторите на безпрецедентната евтина кухня днес.

Идеята е добра, заслужава адмирации в дните, в които всеки се е затворил в „черупката си“ и само негативни новини ни заливат. И дано няма много хитреци, които да я опорочат.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени