mycomputer.BG

Човещина! Събраха се средствата за втората операция на малката Йордана от Радомир!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 342 | Брой коментари 0
08:50 30.05.2020

Само за седмица след репортажа по NOVA историята на 2-годишната Йордана трогна десетки българи, а необходимите 320 хил. лева, непосилна сума за семейството, бяха събрани.

Решаващата сума дари депутатът Делян Пеевски. С неговото дарение от 172 хиляди лева по сметката на родителите лечението в САЩ на малкото момиченце стана възможно.

То ще замине за Америка след няколко месеца и след поредната операция вече ще може да махне тежката платформа, която носи, за да коригира 5-сантиметровата разлика между крачетата си.

"Най-големият ни страх беше, че няма да успеем да довършим лечението и усилията ни досега да са напразни", каза майката на Йордана. И е щастлива, че само за седмица вече може да си отдъхне.

"В последните дни постъпи едно голямо дарение за Йордана от г-н Делян Пеевски, на когото искам да поднеса най-искрените си благодарности за жеста, който той направи за нас", призна майката на 2-годишното дете. Преди това по сметката вече били събрани 145 хил. лв.

"Искам да благодаря на всички, които се отзоваха и не останаха безразлични към изпитанието,на което ни е подложила съдбата. Благодаря ви сърдечно, че дарявахте от средставата си, за да може Йордана да сбъдне мечтата си", каза благодарната жена.

"Вътрешно в себе си носих вярата, че няма да спра,докато не се случи това нещо, докато не видя детето си на две еднакви крачета, да може да върви босичко, да може да  тича спокойно без хилядите притеснения да не падне, да не се нарани", изповяда още благодарната майка на Йордана.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени