Човекът, който носи света на гърба си - буквално

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 566 | Брой коментари 0
15:48 30.08.2013

Ще ви разкажем историята на един човек, решил да побере целия свят на гърба си... под формата на татуировка. Бил Пасман (Bill Passman) е от Луизиана, САЩ и с лекота и гордост носи на плещите си земното кълбо.

И тази история, както почти всяка друга история, започва с една жена. Докато Бил седи в един бар в Утила, Хондурас през 2010 г. и чака да започне Световната купа по футбол, забелязва едно момиче - Джулс. Тъй като са се срещали по-рано в Антигуа, се заговарят. В един момент Джулс се обръща, за да поговори с някой друг и тогава Бил я забелязва - татуировката - очертанията на света. Той веднага й казва колко страхотно изглежда. Тя му споделя, че планира да сложи червени точки на всички места, които вече е посетила. Той толкова се впечатлява от идеята, че я гледа почти хипнотизирано всеки път, когато тя леко му обърне гръб.

Накрая осъзнава, че го е открил - вдъхновението за своя пътешественическа татуировка, за която мисли още откакто е посетил Тайланд. Тя му казва, че нейната е направена в Антигуа. Бил вече е абсолютно сигурен, че иска да татуира целия свят върху себе си, като това да включва дори и малки специфични страни. Знае също, че иска да оцвети всяко място, което е посетил и така малко по малко да запълва Земята. Той се връща в Антигуа, Гватемала, за да си татуира очертанията на света, а след това оцветява някои страни.

Днес Бил има 40 оцветени окръга на гърба си. Надява се тепърва да посети още много.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени