Членове на НИС на МГЕРБ дискутираха с младежката структура в Перник ролята на младите в политиката и в процеса на вземане на решения

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 24.07.2019 | Прочитания 420 | Брой коментари 0
10:14 24.07.2019

Каузата, която всички ние споделяме и това да правим нашите родни места по-добро място за живеене и почивка, е нещото което вече повече от 10 години ме мотивира да бъда част от младежката организация на ГЕРБ. Политическа партия ГЕРБ дава възможност на младите хора да покажат своя потенциал и да развиват своите идеи и възможности. Това заяви народният представител и организационен секретар на НИС на МГЕРБ Галя Желязкова по време на дискусия с представители на младежката организация на политическата сила в Перник за ролята на младите в политиката и в процеса на вземане на решения.

В срещата участие взеха още областният координатор на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска, младежкият лидер Александър Александров, членът на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ Михаела Иванова, и най-младият кмет в пернишко и член на областното ръководство на младежката структура Емил Костадинов.

Галя Желязкова изтъкна, че Перник е добър пример за бързо развиващ се град благодарение на усърдната работа на кмета Вяра Церовска и нейния отбор. Тя поздрави младежите от името на председателя на МГЕРБ Георг Георгиев, като отбеляза добрата работа на младежката организация в Перник, която се развива в една много положителна посока като силен и сплотен колектив.

Приветствие към младите хора отправи лидерът на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска.

„Много съм щастлива винаги, когато съм сред вас, защото познавам вашия потенциал и знам, че вие ще направите и града ни, и България едно още по-добро място за живеене. Ние разчитаме изключително много на вас. Желая ви успех за в бъдеще!“, сподели областният координатор Вяра Церовска. Лидерът на ГЕРБ-Перник не скри удовлетворението си от силната мотивация на младите хора в МГЕРБ и активното участие, както в обществения живот в областта, така и в предизборните кампании на политическата сила. Тя беше категорична, че ГЕРБ е партия, отворена към младите хора, които искат да се реализират в България и единствена партия в страната.

 „Индикатор за политическа зрялост е активното участие на младите в политическия живот, в процеса на взимане на решения, във формирането на политики и тяхното реализиране. Радвам се, че именно ГЕРБ е партията , която промени политическото статукво и неслучайно най-голямата и силна младежка структура е именно нашата“, отбеляза Александър Александров. Той посочи, че понастоящем Младежката организация на ГЕРБ има своите представители, както в Народно събрание и в Европейския парламент, кметове, общински съветници и успешно реализирали се кадри в различните сфери на изпълнителната власт.

„От младежите в ГЕРБ очакванията са големи, защото доказахме, че сме моторът на новите идеи“, категорично заяви Михаела Иванова, член на Столичния общински съвет.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени