Coca Cola

Читателски глас: Пълен абсурд - повече от 24 часа без питейна вода!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 698 | Брой коментари 0
08:16 31.08.2019

На пощата на "Перник нюз" получихме писмо-възмущение от нашата читателка В.Кирилова, която изразява негодуванието си от факта, че се налага часове наред да е без вода. Публикуваме го без никаква редакторска намеса. 

"Здравейте, Бих искала меко казано да изразя възмущението си поради факта, че карталът ни е оставен без водоснабдяване повече от 24 часа вече. Поместеното в сайта на ВиК - Перник съобщениекоето е довело до прекъсване на водоснабдяването, цитирам:Уважаеми потребители, Ръководството на „Водоснабдяване и канализация“ ООД гр. Перник Ви уведомява, че днес 30.08.2019г. поради възникнала голяма авария в кв.Караманица на довеждащия Главен водопровод, ще бъде нарушено водоподаването на гр.Перник, ЦГЧ, кв.Твърди ливади, кв.Могиличе, кв.Иван Пашов, кв.Рудничар, кв.Ралица, кв.Драгановец, кв.Проучване, кв.Каменина, кв.Клепало, кв.Радина чешма, кв.Стара чешма, гр.Батановци, с.Дивотино, с.Богданов дол, с.Лесковец, с.Черна гора, с.Мещица, с.Расник. Аварийните екипи на „В и К“ Перник ще работят до отстраняване на авариите.

„В и К“ дружеството се извинява на потребителите си за причиненото неудобство. От Ръководството ... Публикувано на: 30.08.2019, 13:36 Край на цитата, звучи меко казано абсурдно, защото уж е официално обявено защо няма питайна вода, но никой не се ангажирал с конкретен срок за отстраняване на повредата! И това се случва в 21 век, сезон лято, при външна температура около 30С и по време, на обявена в странта епидемия на свинска чума!!! Уважаеми г-н Витанов и г-жо Церовска, не стига, че си позволявате да държите Перник в оковите на воденрежим от април тази година( вероятно от съпричастност и цел увеличаване на продажбите на изправеното пред фалит дружество”Горна Баня”), а сега не само злоупотребявате с търпението на перничани, но буквално се гаврите с хората!

Давате ли си сметка, че при такъв размер на авария е необходимо денонощно да се работи, а на място в момента няма никой?! Или желаете да ви предоставя и видеоматериал как работи екип за отстраняване на повреди ВиК Перник? - на принципа един работи, петима се подпират и пушат? Не смятате ли че е редно в тази жега, ако не за жизненонеобходими нужди за домакинствата, поне да предоставите водоноски в засегнатите квартали? Що за безобразно безхаберие е поведението Ви!!!?

Настоящият сигнал ще бъде подаден към множество медии днес, омбудсман Мая Манонолова, РИОКОЗ, министества на водите, здравеопазването и др институции. СМЯТАМ, че в 21 век, в уж нормална европейска държава, такова поведение на обществени институции е недопустимо, както от гледна точка на задълженията, които са Ви вменени и носите отговорност за изпълнение, така и от гледна точка на човещина. Крайно възмутена и с нарушена лична хигиена, В. Кирилова"

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени