Чико в кома! Пловдив се моли за иконата на “Ботев“

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 445 | Брой коментари 0
14:39 23.04.2019

Легендата на „Ботев“ (Пловдив) и българския футбол Динко Дерменджиев е в много тежко здравословно състояние, съобщава "Пловдив Прес". Участникът на три световни първенства (1962, 1966, 1970) е в кома, разкриха близки на рекордьора по голове за "канарчетата".

Шампионът с „Ботев“ от 1967 година е на изкуствено дишане, лекарите от МБАЛ "Свети Георги" правят всичко възможно за възстановяването му. Легендарният футболист от доста време има здравословни оплаквания със стеснение на гърлото, със сърцето (преди няколко години му сложиха стент) и с дробовете.

Припомняме, че преди около месец Чико бе хоспитализиран по спешност, след като по време на раздумка с приятели внезапно се почувствал зле. В последно време Дерменджиев е много близо до любимия „Ботев“. Често можеше да бъде забелязан в базата на "канарчетата" в Коматево, където даваше безценни съвети на Николай Киров и играчите на "жълто-черните"./Монитор

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени