Чичолина: Девствеността е едно неудобство, в момента само мастурбирам

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1482 | Брой коментари 0
18:35 09.06.2013

Девствеността е едно неудобство. Загубих я от един дребничък и усмихнат мулат в Будапеща, когато бях на на 13 години. Това си спомни порнозвездата Илона Сталер в "Предаването Карбовски" по Нова телевизия. Тя призна още, че в момента няма приятел и прави автосекс сама вкъщи.Когато се оженила за първи път Чичолина не била девствена. Отнел й девствеността мулат от Йоханесбург. Той бил приятел на африканското гадже на приятелката й Сузана. "Бях само на 13 години", казва Чичолина.

За мен греха не съществува. В сексуалността грях няма, категорична е тя. "Парите, които се харчат за военни неща, ги дайте на хората с 300 евро заплата. Това е истинската порнография. Грях е, когато политиците не работят за хората. Грях е, като не осигуряват работа на хората", допълва Илона, която е била и депутат в италианския парламент.

"Почти никой не съм обичала. Мъжете ме използваха заради голямата ми популрност. Вече искам само любов. Не търся друг мъж. Правя секс сама вкъщи. Любовта идва, когато най-малко я очакваш. Нямам приятел, защото не ме заслужават, предпочитам да съм сингъл", откровена бе култовата порнозвезда./БЛИЦ

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени