Четирима ще отговарят за различни престъпления, извършени от тях

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 274 | Брой коментари 0
11:48 13.03.2018

24-годешен перничанин застава пред Темида за управление на автомобил под въздействието на наркотични вещества. Б.П. бил проверен в края на миналата година в областния град, шофирайки Сеат „Леон“. Тестовете показали, че е употребил кокаин. Задържан е за 72 часа с прокурорско постановление и ще му се иска постоянен арест.

34-годишен кюстендилец е привлечен като обвиняем за шофиране на автомобил „Мерцедес“ без книжка. Мъжът бил проверен на 08 март, в гр. Земен. Оказало се, че кара в едногодишният срок на отнетото му по административен ред свидетелство за правоуправление. Взета му е мярка за неотклонение „подписка“ и работата продължава.

С 2, 10 промила алкохол в кръвта е шофирал автомобила си радомиреца В.С./46 г./. Мъжът бил проверен на 17 февруари тази година на пътя с. Копаница – гр. Радомир, управлявайки Фолксваген „Голф“. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Мъж е привлечен като обвиняем за кражба. Престъплението е извършено в средата на миналата година, когато били откраднати мъжки портфейл и сумата от 450 лева. Започналото разследване установило, че извършител на деянието е 48-годишният Б.Р. с постоянен адрес столицата. Работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени