Четирима ще отговарят пред закона за различни престъпления

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 240 | Брой коментари 0
11:12 25.04.2018

49-годишният Р.И. от брезнишкото с. Ноевци и 48-годишният Й.К. от гр. Перник са привлечени като обвиняеми за шофиране на автомобили след употреба на алкохол. При първия са отчетени 2, 01 промила, а при втория 2, 23. Р.И. бил проверен в с. Ноевци, на 22 април тази година, управлявайки Ланчия „Либра“. Й.К. на 04 март тази година, управлявайки Рено „Еспейс“.

Работата продължава съвместно с Районните прокуратури в Брезник и Перник.

С мярка за неотклонение „подписка“ е  20-годишнят Д.И.от гр. Радомир. На 20 април, младежът шофирал Сеат „Толедо“ по ул. „Батенберг“ в гр. Радомир, когато бил проверен от местни полицаи. Установено било, че е употребил канабис. Привлечен е като обвиняем и работата продължава.

Столичанин ще бъде съден за причиняване на смърт по непредпазливост.

Инцидентът е станал на 19 ноември миналата година, на първокласен път София – Кюстендил, в района на гр. Перник. 55-гозишният Б.Д. управлявал автобус „Мерцедес“ и блъснал 49-годишен перничанин, който пресичал пътното платно. Мъжът починал на място. Б.Д. е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.    

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени