Четирима състезатели на "Миньор" участват на турнира "Дан Колов - Никола Петров"! Успех, момчета!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 22.03.2018 | Прочитания 838 | Брой коментари 0
08:10 22.03.2018

Четирима миньорци ще участват на един от най-популярните международни турнири по борба „Дан Колов-Никола Петров”, който започва днес в столицата. Над 500 състезатели от 32 държави са заявили участие. Години наред емблематичната надпревара е възприемана като генерална репетиция за предстоящите след това европейско и световно първенство. В конкретния случай това важи и за Световната купа, която ще се проведе в САЩ в началото на април.На пръстите на едната ръка се броят турнирите с подобно реноме, отзвук и значение, които събират всички "велики сили" на едно и също място. Рядко можем да видим звездите на световната борба по-амбицирани и подготвени за успех.

Реверансът към феновете е безспорен, като за пореден път зрителите, желаещи да гледат схватките, ще могат да направят това безплатно. Входът е свободен.

Четирима миньорци: Даниел Александров, Айк Мнцаканян, Тарек Абделслам, Николай Байряков, както и  Владимир Дубов, Мирослав Киров, Микяй Наим, Тайбе Юсеин, Мими Христова, Биляна Дудова, Миглена Селишка, Виктория Бобева, Габриела Пейчева и още редица наши безспорни таланти, които вече разполагат в актива си с многобройни отличия, ще защитават честта на България на тепиха. Очаква се и повечето малки борци на пернишкия клуб да посетят организирано турнира, за да могат да видят на живо световните майстори.

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени