Четири женски организации на ГЕРБ се събраха в Перник за Сирни Заговезни

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 306 | Брой коментари 0
14:40 18.02.2018

С кулинарна изложба женските организации на ПП ГЕРБ- Перник, Плевен, Кюстендил и София област отбелязаха големия християнски празник Сирни заговезни. Дамите показаха своите завидни умения в приготвянето на всевъзможни вкусотии, които традиционно присъстват на трапезата на българина.

Част от празника бе областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник и кмет на общината Вяра Церовска. Тя приветства дамите с добре дошли в нашия град и изрази благодарност за  отдадеността им към възвишената кауза за запазване на българската идентичност и обичаи и тяхното предаване от поколение на поколение.

„Прекрасно е това което правите, мили дами. Съхранявайки традициите, ние градим бъдещето. Историята е доказала, че една нация има бъдеще, когато младото поколение се възпитава в дух на всеотдайност и любов към Родината“, заяви кметът на Перник.

Придружавани от областния клубен ръководител на Жени ГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова, гостите с удоволствие разгледаха центъра на града  и посетиха Регионалния исторически музей и Минния музей, където научиха любопитни факти за историята и развитието на миньорския град.

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени