mycomputer.BG

Четири купи и много медали за СК „Калоян Ладимекс” от Охрид Оупън, Северна Македония

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 25.06.2019 | Прочитания 876 | Брой коментари 0
17:03 25.06.2019

На 22.06.2019 г. в гр.Охрид, Северна Македония, се проведе международен турнир за всички възрасти. В него взеха участие над 300 състезатели на клубно ниво от шест държави.

СК” Калоян Ладимекс” се представи с 22 състезателя от всички възрасти и завоюва:

Купа и първо място при отборното класиране с 10 златни, 8 сребърни и 8 бронзови медала и три купи за най- комплексни състезатели при жените, девойки старша и деца.

Въпреки всичките ни постижения през изминалия състезателен период, от два месеца клубът ни е много сплотен и обединен в каузата да сме най добрите на клубно ниво, не само в България, но и на международно ниво.

Клубното ръководство сме много доволни от представянето на нашите състезатели във всички възрасти и особено на националните ни състезатели, които ще представят България на Световното в Пловдив 2019 г.

Вицеевропейският шампион за 2019 г - Константин Симеонов, доказа за пореден път своята класа и донесе Златен медал на спаринг +75 при Юношите старша възраст.

Много добро представяне и много атрактивна игра направи при жените Василена Борисова, която донесе два златни –форма и спаринг до 52кг.И заслужено бе удостоена с купа за най- комплексен състезател.При жените също добро представяне направи и националната ни състезателка Кристина Славева, която се завърна със 2-ро място на форма първи дан .

Един от най-атрактивните ни състезатели, национален състезател и вицеевропейски шампион за 2018 г - Фердина Николаева, донесе два златни –форма и спаринг до 46кг, и заслужено бе наградена с купа за най комплексен състезател при девойките старша възраст.

Много добро представяне направиха и девойките младша възраст - Ивет Василева и Йона Борисова, национални състезателки. Ивет Василева –златен медал на форма и сребърен на спаринг, Йоана Борисова - сребърен на форма.

Добро представяне направи и Иван Поповски - един от най добрите ни състезатели на форма.

С гордост можем да кажем, че при най-малките идват много класни състезатели и то благодарение на треньорите Калоян Кирилов и Соня Добромирова.

Рая Янчева при 8-9 годишните се завърна с два златни медала на форма и спаринг, купа за най-комплексен състезател в нейната възрастова група.

Двамата братя Борис и Михайл Симеонови отново доказаха, че са най-комплексни състезатели, с много богат арсенал от удари с крака и пак вдигнаха публиката на крака.Мишо 1-златен на форма, Бобо –сребърен на спаринг и трето на форма при много силна конкуренция.

Много добро впечатление направиха и Веселен Георгиев, Христо Янчев и Кристиян Момчилов със своята борбеност и стил на игра. Христо - сребърен на спаринг, Весо - бронзов на форма и Кристиян-  трето място спаринг.

Искаме да Благодарим на детския отбор, защото най-трудното бе при тях, много състезатели в категориите, трябваше да играят във вечерните часове на денонощието. Което изисква много психика и добра подготовка. Анна –Мария - златен медал на спаринг; Невен Гелева – бронзов медал; Габриела Георгиева – сребърен на спаринг; Константин Рударски –сребърен на спаринг; Даяна Димитрова - бронз на спаринг и бронз на форма; Даниел Гоговски - бронз на спаринг, Светослава Евстатиева - бронз на спаринг и Виктор Аспарухов - бронз на спаринг.

Спортния клуб Благодари на родителите, които всеки път оказват съдействие при всички наши начинания!!

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени