Coca Cola

Четири купи и много медали за СК „Калоян Ладимекс” от Охрид Оупън, Северна Македония

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 25.06.2019 | Прочитания 654 | Брой коментари 0
17:03 25.06.2019

На 22.06.2019 г. в гр.Охрид, Северна Македония, се проведе международен турнир за всички възрасти. В него взеха участие над 300 състезатели на клубно ниво от шест държави.

СК” Калоян Ладимекс” се представи с 22 състезателя от всички възрасти и завоюва:

Купа и първо място при отборното класиране с 10 златни, 8 сребърни и 8 бронзови медала и три купи за най- комплексни състезатели при жените, девойки старша и деца.

Въпреки всичките ни постижения през изминалия състезателен период, от два месеца клубът ни е много сплотен и обединен в каузата да сме най добрите на клубно ниво, не само в България, но и на международно ниво.

Клубното ръководство сме много доволни от представянето на нашите състезатели във всички възрасти и особено на националните ни състезатели, които ще представят България на Световното в Пловдив 2019 г.

Вицеевропейският шампион за 2019 г - Константин Симеонов, доказа за пореден път своята класа и донесе Златен медал на спаринг +75 при Юношите старша възраст.

Много добро представяне и много атрактивна игра направи при жените Василена Борисова, която донесе два златни –форма и спаринг до 52кг.И заслужено бе удостоена с купа за най- комплексен състезател.При жените също добро представяне направи и националната ни състезателка Кристина Славева, която се завърна със 2-ро място на форма първи дан .

Един от най-атрактивните ни състезатели, национален състезател и вицеевропейски шампион за 2018 г - Фердина Николаева, донесе два златни –форма и спаринг до 46кг, и заслужено бе наградена с купа за най комплексен състезател при девойките старша възраст.

Много добро представяне направиха и девойките младша възраст - Ивет Василева и Йона Борисова, национални състезателки. Ивет Василева –златен медал на форма и сребърен на спаринг, Йоана Борисова - сребърен на форма.

Добро представяне направи и Иван Поповски - един от най добрите ни състезатели на форма.

С гордост можем да кажем, че при най-малките идват много класни състезатели и то благодарение на треньорите Калоян Кирилов и Соня Добромирова.

Рая Янчева при 8-9 годишните се завърна с два златни медала на форма и спаринг, купа за най-комплексен състезател в нейната възрастова група.

Двамата братя Борис и Михайл Симеонови отново доказаха, че са най-комплексни състезатели, с много богат арсенал от удари с крака и пак вдигнаха публиката на крака.Мишо 1-златен на форма, Бобо –сребърен на спаринг и трето на форма при много силна конкуренция.

Много добро впечатление направиха и Веселен Георгиев, Христо Янчев и Кристиян Момчилов със своята борбеност и стил на игра. Христо - сребърен на спаринг, Весо - бронзов на форма и Кристиян-  трето място спаринг.

Искаме да Благодарим на детския отбор, защото най-трудното бе при тях, много състезатели в категориите, трябваше да играят във вечерните часове на денонощието. Което изисква много психика и добра подготовка. Анна –Мария - златен медал на спаринг; Невен Гелева – бронзов медал; Габриела Георгиева – сребърен на спаринг; Константин Рударски –сребърен на спаринг; Даяна Димитрова - бронз на спаринг и бронз на форма; Даниел Гоговски - бронз на спаринг, Светослава Евстатиева - бронз на спаринг и Виктор Аспарухов - бронз на спаринг.

Спортния клуб Благодари на родителите, които всеки път оказват съдействие при всички наши начинания!!

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени