Бум на аварии по водопреносната мрежа на Перник и днес

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 536 | Брой коментари 0
14:52 14.01.2020

Десетки възникнали аварии  има и днес 14.01.2020г. в Перник. Те се отстраняват  от аварийните екипи на „ВиК" Перник по райони , на фирма „Райкомерс" София,  фирма „Монтажи" София и аварийни екипи на „ВиК" Пловдив, съобщават от водоснабдителното дружество.

 Аварии в район Мошино - на ул."Варна", №46 - приключена ,  ул."Св.Св.Кирил и Методий" /при кафе Съни/  - приключена и в с.Люлин - приключена

 Аварии в район Могиличе - ул."Кракра"52 - приключена и ул."Палма" 94 - приключена , ул."Струма"22 - ще приключи на време

Аварии на  ул."Лазар Маджаров"- приключена

Кв.Монте Карло, 218 – ще приключи на време

Ул."Епископ Киприян" 4 – ще приключи на време

Аварии в кв. Църква - с.Рударци на ул."Здравец" и на ул."Загорица" са приключени 

Авария в с.Драгичево на довеждащия водопровод в Марчаево – приключена е аварията.

Поради голямата авария на ул."Палма", чието отстраняване завърши в 14.00ч., ще се  забави резервирането на вода в района на Профилакториума, което ще доведе до закъснение на режимното водоснабдяване във високите части на кв.Могиличе, Профилакториума и кв. Калкас.

За всички останали райони и села, които са на режимно водоподаване, графикът ще бъде спазен.

ВиК дружеството продължава да следи за аварийните ситуации и ще ви уведомява своевременно за евентуални спирания на водата, ако се наложат допълнителни ремонтни дейности за отстраняване на нововъзникнали аварии.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени